ONZE KAMERS

Bel voor je meisje

Kamer 1

In kamer 1 bevind je je in de wereld van het rode pluche Met een royaal bed , een riante 2 zits bank wasgelegenheid en airco . Vraag tijdens een afspraak welke kamers op dat moment beschikbaar zijn.
Bel ons!

Kamer 2

Kamer 2 is recent verbouwd Met wasgelegenheid en airco … volledig ingericht met luxe materialen om heerlijk weg te dromen met een prachtige dame in je armen. Vraag tijdens een afspraak welke kamers op dat moment beschikbaar zijn.
Bel ons!

Kamer 3

Kamer 3 is 1 van onze grotere kamers met grote flatscreen, een heerlijk bad, aparte wasgelegenheid en airco op het heerlijke grote bed met spiegels kan je bijzonder lekker genieten tussen de zachte kussens. Deze kamer heeft ook een apart zitje waar je op je gemak kunt bijkomen met het meisje van je dromen onder het genot van een koel drankje. Vraag tijdens een afspraak welke kamers op dat moment beschikbaar zijn.
Bel ons!

Kamer 4

Kamer 4 is onze 2e grotere kamer met een groot bed tussen kristallen kroonluchters en romantische muziek, grote flatscreen,
een heerlijk bad, aparte wasgelegenheid en airco. Ook deze kamer heeft een gezellig zitje bij de grote flatscreen In deze kamer blijf je maar verlengen met je favoriete meisje… gewoon omdat het zo lekker is..Vraag tijdens een afspraak welke kamers op dat moment beschikbaar zijn.
Bel ons!

Kamer 5

Kamer 5 is vol met spiegels die deze kamer een heel spannend tintje geven. Natuurlijk heeft ook deze kamer een wasgelegenheid en airco Vraag tijdens een afspraak welke kamers op dat moment beschikbaar zijn.
Bel ons!

Veel Gestelde Vragen

Andere vragen voor ons?

Neem dan contact op met privehuis Den Haag Maison Monty
 • Wat kan ik verwachten als ik voor het eerst een privéhuis bezoek?

  Bij uw eerste bezoek aan ons privéhuis zal u een warm welkom worden geheten. Kort na binnenkomst krijgt u de kans om kennis te maken met de aanwezige gezelschapsdames. Indien u een dame kiest die aan uw wensen voldoet, regelt u de formaliteiten met onze gastvrouw. Vervolgens wordt u een gratis non-alcoholisch drankje aangeboden en kunt u zich ontspannen en het plezier laten aanvangen.

 • Is alles inbegrepen in de prijs?

  De term ‘all-inclusive’ is een veelgehoorde term, maar bij ons betekent dit dat standaard diensten zoals orale en veilige intieme momenten met de dame van uw keuze inbegrepen zijn in de prijs. Sommige dames bieden zonder extra kosten ook zoenen en orale bevrediging zonder condoom aan. Voor specifieke verzoeken adviseren wij u om voorafgaand aan uw afspraak contact op te nemen met de betreffende dame, hetzij telefonisch of via de WhatsApp, om de mogelijkheden te bespreken. 

   

 • Hoe zit het met meerdere hoogtepunten tijdens een afspraak?

  De duur van uw afspraak bepaalt het aantal mogelijke hoogtepunten. Een korte sessie van 15 minuten omvat één hoogtepunt. Kiest u voor een halfuur, dan zijn twee hoogtepunten inbegrepen: één keer intiem en één keer op een andere opwindende manier. Bij een afspraak van 45 minuten of langer kunt u genieten van meerdere intieme momenten en meerdere hoogtepunten. Voor gedetailleerde prijsinformatie kunt u terecht op onze prijzen.

Onze Prijzen

30 minuten

€80

Krijg uw 30 minuten plezier voor een betaalbare prijs

45 minuten

€115

Krijg uw 45 minuten plezier voor een betaalbare prijs

60 minuten

€145

Krijg uw 60 minuten plezier voor een betaalbare prijs

60 minuten

€160

met een heerlijk warm
 bad

Bel ons Direct

Ervaar de magie van Maison Monty vandaag nog!

Bel voor je meisje